Νεοταξικός ρατσισμός κατά των Ελλήνων - Κωνσταντίνου: "Είμαστε όλοι Πακιστανοί"... (video)

0


Την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σου και στο Πακιστάν ισλαμοεκτοξευτήρα.
Αφού αισθάνεται Πακιστανός ο Πέτρος και τα μέλη του κόμματος και των διαφόρων ΜΚΟ που έχει στήσει,γιατί δεν πάνε στο Πακιστάν και να μας αφήσουν ήσυχους, να λύσουμε τα σοβαρά προβλήματα που έχουμε σαν χώρα? 
Ο λαθρολάγνος και μόνιμος υβριστής της αστυνομίας.. Πέτρος Κωνσταντίνου δίνει "ρέστα" από το μικρόφωνο, προτρέποντας Έλληνες και αλλοδαπούς να φωνάξουν ότι είναι όλοι Πακιστανοί.

Σαν καλός νεοταξικός και πολυπολιτισμικός "αριστερός" ο Πέτρος (κολαούζος του ΣΥΡΙΖΑ) μας προειδοποιεί τι έρχεται..
Μετά τους μισθούς Βουλγαρίας και την τριτοκοσμική ποιότητα ζωής και υγείας,που μας πρόσφεραν "απλόχερα" οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σαμαρά,το επόμενο βήμα από τις Συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. αν κυβερνήσουν θα είναι να μας κάνουν όλους πακιστανούς.
"Δοξάστε τον"...


Εγώ ούτε πακιστανός θέλω να γίνω,ούτε να αλλάξω εθνικότητα.
Προτιμώ να παραμείνω Έλληνας και να πολεμήσω για να γίνει η χώρα μου καλύτερη.

eglimatikotita.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νεοταξικός ρατσισμός κατά των Ελλήνων - Κωνσταντίνου: "Είμαστε όλοι Πακιστανοί"... (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator