ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ!!! (video)

0Απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας στο Δήμο Λέσβου να τα χώνει στους συναδέλφους του κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου γιατί ...δεν προσέλαβαν στο δήμο τον ανιψιό του!!!

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ!!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator