To όπιο του λαού

0


Μας έχουν ταράξει- αμφότεροι- στις νουθεσίες. Ο ένας εκπρόσωπος του σκοτεινού παρακράτους της μεταπολίτευσης και ο έτερος εκπρόσωπος-μεσίτης του σκοταδισμού.

Ο Παπούλιας ο οποίος 3 χρόνια συνυπογράφει το αδιέξοδο μακελειό ενός λαού από κοινού με τους αστείους εγχώριους πολιτικάντηδες, αίφνης σήμερα δηλώνει ότι τον απασχολεί το πρόβλημα της φοροδιαφυγής, και πως "αν δεν το αντιμετωπίσουμε, αυτοί που σηκώνουν τα βάρη θα μας δείχνουν με το δάχτυλο"-γαμώ τη βίλα της Εκάλης.

Ο Παπούλιας ο οποίος δεν βρήκε, τρία χρόνια τώρα, μία κουβέντα να πει για το χυδαίο κρατικοδαίτο παρακράτος της μεταπολίτευσης που έστησαν μεθοδικά τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ, διορίζοντας στο δημόσιο τους πιο ατάλαντους από τους συμπολίτες μας με μοναδικά προσόντα τον πυρετό κομματικής προσήλωσης του ενός εκάστου από τους πράσινους και γαλάζιους μουτζαχεντίν.

Ο Παπούλιας που έγινε πρόεδρος της ατιμασμένης δημοκρατίας με υπόδειξη του φίλου μου του Ρουσόπουλου μιλάει αόριστα για την φοροδιαφυγή την ώρα που το κομματικό παρακράτος γέννημα -θρέμμα του οποίου είναι ο ίδιος κάνει ότι μπορεί να συγκαλύψει τους φοροφυγάδες.

Ο Παπούλιας λοιπόν- που δήλωσε ότι πολεμούσε με γενναιότητα τους Γερμανούς στα 15 του χρόνια- δεν βρήκε μια λέξη να πει γι΄αυτό το παρακρατικό πελατειακό κράτος στο οποίο έχει βάλει πλάτη και ο ίδιος. Δηλαδή ο Παπούλιας δεν ντρέπεται που τόσες δεκαετίες μετά την πτώση της χούντας όλες οι κυβερνήσεις που ακολούθησαν δεν θέλησαν να αλλάξουν την τριτοκοσμική χώρα ώστε να γίνει πιο φιλική με τους ταλαντούχους, τους ικανούς, τους άξιους από τους συμπολίτες του. Αν υπήρχε ένα δίκαιο και και σταθερό σύστημα φορολόγησης πάλι θα υπήρχαν φοροφυγάδες αλλά όχι τόσοι πολλοί όσοι με δέος ανακαλύπτουμε τα τελευταία χρόνια.

Τι έκανε ο Παπούλιας για να αλλάξει η Ελλάδα, πέρα από το να υποδύεται τα μπρατσάκια όταν κολυμπούσε δίπλα στη Μιμή δίπλα στον Ανδρέα και τον μάγο Θωμαδάκη;

Τα ίδια ισχύουν και για τον Ιερώνυμο ο οποίος έχει μετατρέψει την εκκλησία σε σώου φιλανθρωπίας ενώ δεν χάνει την ευκαιρία-όπως και οι προκάτοχοί του παπάδες-να αγκαλιάσει τα χοντρά πορτοφόλια που θέλουν να σώσουν την ψυχή τους και το ρίχνουν στις δωρεές.

Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη από φωτισμένους πνευματικούς πατέρες και όχι από υποκριτές- μεσίτες του Θεού. Είναι ντροπή να είσαι επικεφαλής της εκκλησίας εσωτερικού-τις διεθνείς σχέσεις έχει αναλάβει ο Βαρθολομαίος-και να μην αρθρώνεις πύρινο λόγο ο οποίος να φωτίζει ψυχές, μυαλά και συνειδήσεις.

Είναι ντροπή να ρίχνεις νερό στο μύλο του σφάξε με αγάμ΄ν΄αγιάσω. Ο Παπούλιας και ο Ιερώνυμος δεν είναι παρά εξαπτέρυγα του νοσηρού συστήματος της μεταπολίτευσης που μας έκανε ζητιάνους δίχως αξιοπρέπεια.

Θυμάται κανείς από σας εκεί έξω, τον Ιερώνυμο, τον Παπούλια η τον Βαρθολομαίο, να έχουν ονοματίσει ποτέ κάποιον από τα πανίσχυρους νταβατζήδες που λεηλατούν δεκαετίες τώρα την χώρα μας;

Αντίθετα και οι 3 έχουν ανοιχτές τις αγκάλες τους για ότι πιο νοσηρό, διαπλεκόμενο και νοσηρό κυκλοφορεί…

Καλή Ανάσταση...
Από τον Βασίλη Μπόνιο 

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 07, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "To όπιο του λαού "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator