Το πρώτο καινοτόμο online σούπερ μάρκετ από τον Μαρινόπουλο

0Το πρώτο καινοτόμο – online σουπερ μάρκετ φέρνει στην ελληνική αγορά ο Μαρινόπουλος. Το νέο αυτό σουπερ μάρκετ είναι 24ωρης λειτουργίας, έχει 9.000 κωδικούς προϊόντων, καθημερινές προσφορές για τους καταναλωτές, και ονομάζεται Caremarket.gr. Το καινοτόμο διαδικτυακό ελληνικό σούπερ μάρκετ, χάρις στην εξελιγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει, προσφέρει ταχύτητα, ποιότητα και φιλικότητα προς το χρήστη του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Η φιλοσοφία του βασίζεται στο δίπτυχο "εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων" και μετατρέπει τα ψώνια σε μια ξεκούραστη δραστηριότητα που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή από το σπίτι ή το γραφείο. Οι αγορές προϊόντων μέσω του www.caremarket.gr γίνεται αρχικά από ένα εκπαιδευμένο υπάλληλο που φροντίζει για την παραγγελία, την οποία "υποδέχεται" ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια κάθε παραγγελία οργανώνεται σε κιβώτια, με τα φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα να παραδίδονται σε ειδικές συσκευασίες, ενώ η μεταφορά γίνεται από ειδικά φορτηγά ψυγεία ώστε να διατηρείται τη φρεσκάδα των τροφίμων.
Η παράδοση δρομολογείται την ώρα και ημέρα που έχει επιλέξει ο καταναλωτής και δεν υπάρχει χρέωση για αγορές άνω των 150 ευρώ δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση μεταφορικών.
http://www.emea.gr/
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το πρώτο καινοτόμο online σούπερ μάρκετ από τον Μαρινόπουλο "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator