Επιτέλους το Λιμενικό Ταμείο στο Κιάτο

2


Ήδη από 27/12/2012 λειτουργεί στο Δήμο Σικυωνίων το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ως φορέας διαχείρισης του λιμανιού, του αλιευτικού καταφυγίου και της χερσαίας ζώνης λιμένα Κιάτου. 

Πρόκειται για την επιτυχή κατάληξη των μεθοδικών προσπαθειών που κατέβαλαν επί δύο έτη ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Σωτήρης Μενούνος. Με επανειλημμένες επισκέψεις που πραγματοποίησαν τόσο στα δύο συναρμόδια Υπουργεία (Εσωτερικών και Ναυτιλίας) όσο και στην Αποκεντρωμένη Δ/ση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου κατάφεραν να επιστρέψει το Λιμενικό Ταμείο στο Κιάτο.

Πρόκειται για μια απόφαση ζωτικής σημασίας για την πόλη του Κιάτου, καθώς ο χώρος ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου βρίσκεται στο κέντρο του οικιστικού ιστού και επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητα του Σικυώνιου πολίτη. Ο χώρος της χερσαίας ζώνης περιλαμβάνει πλήθος καταστημάτων, πολυσύχναστες παραλίες, είναι χώρος περιπάτου και αποτελεί το μπαλκόνι της πόλης προς τη θάλασσα. Επίσης το λιμάνι και το αλιευτικό καταφύγιο χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς αλλά και ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής.

Επιτέλους ο Δήμος μέσω του νομικού προσώπου του θα έχει την αρμοδιότητα να αποφασίζει για την καλή κατάσταση του χώρου, το σωστό φωτισμό, την καθαριότητα και τα έργα που είναι απαραίτητα. 

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο στεγάζεται στο Δημαρχείο Κιάτου (γραφείο 7) και έχει στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ.: 27423-60160
Fax: 27420-23562
e-mail: dltsikyonion@gmail.com
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2013

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιτέλους το Λιμενικό Ταμείο στο Κιάτο "
Ανώνυμος είπε...

Το λαμόγιο ο Μενούνος ψάρεψε Ρωσοπόντιους πελάτες από όλη την Ελλάδα τους πήγαινε στην Αλφα Μπανκ στο κατάστημα Κιάτου,
και έπαιρναν δάνεια για σπίτια και οικόπεδα σε όλη την Ελλάδα οι προμήθειες που έπαιρνε από τους Ρωσοπόντιους ήταν πολύ μεγάλες, τελικά η ζημιά στην τράπεζα ήταν μεγάλη γιατί στα συμβόλαια υπήρχαν μόνο απομακρυσμένα οικόπεδα και κατσάβραχα στο πουθενά, αλλά την πλήρωσε ο διευθυντής και ένας υπάλληλος γνωρίζουμε και τα ονόματά τους.
Τώρα πρόεδρος του λιμενικού ταμείου μπράβο δήμαρχε.


2 Μαΐου 2013 στις 8:36 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Αυτό που γράφω δεν έχει καμία σχέση με το λιμενικό ταμείο αλλά με τον Μενούνο που είναι πρόεδρος στο λιμενικό ταμείο Κιάτου και πρόεδρος του ναυτικού ομίλου Κιάτου.
Σε σχολή ιστιοπλοΐας 8 ήμερων αυτός είναι ο χρόνος που γίνετε η εκπαίδευση σε όλες της σχολές στην Ελλάδα αυτός την τελείωσε σε 4 ήμερες με 4 – 5 ώρες εκπαίδευση την ημέρα δηλαδή πουλούσε πτυχία ιστιοπλοΐας 400 ευρώ για το καθένα, δεν γνωρίζουμε ποσά πτυχία ιστιοπλοΐας έχει δώσει (πουλήσει) χωρίς οι υποψήφιοι μαθητές να έχουν ανέβη σε σκάφος διότι αυτός υπέγραφε σαν εκπαιδευτής και σαν πρόεδρος σε δικό του σκάφος,


7 Μαΐου 2013 στις 4:45 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator