Ο Βασίλης Κελλάρης για τα φοινικοειδή του Κιάτου

0



ΠΡΟΣ : Το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτικού Ελέγχου της Π.Ε. Κορινθίας
Κολάτσου 36 Κόρινθος – 20100

Κύριοι,

Σχετικά με την υπ’ αριθ. 18571/10-12-12 επιστολή σας, που αφορά τη προσβολή φοινικοειδών Κιάτου από το κόκκινο σκαθάρι, επιθυμούμε να επισημάνουμε τα παρακάτω :

Δυστυχώς δεν τηρήθηκε εν προκειμένω φυτοϋγειονομική νομοθεσία όπως ισχυρίζεσθε και εξηγούμαι : 
Κατ’ αρχή, όλα τα προβλεπόμενα θα έπρεπε να γίνουν υπό την αυστηρή εποπτεία σας, για ευνόητους λόγους. 
Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι ψεκάστηκαν τα εναπομείναντα τμήματα των φυτών. 
Δεν καλύφθηκαν με πλαστικό τα ανωτέρω τμήματα. 
Δεν έγινε ταφή των τμημάτων που κόπηκαν τα οποία εντοπίστηκαν πεταμένα μετά τη γέφυρα της Ολυμπίας οδού, βαδίζοντας προς το Μούλκι. 
Κανένας ψεκασμός δεν έγινε και καμία μέριμνα δεν ελήφθη για τον φοίνικα στο προαύλιο χώρο του ναού Αγίου Κων/νου και Ελένης στο Κ.Διμηνιό, ο οποίος παραμένει νεκρός και όρθιος με άμεσο κίνδυνο να προσβληθεί και ο δεύτερος που είναι σε απόσταση 15 μέτρων, αν δεν έχει ήδη προσβληθεί. 

Τέλος, θεωρούμε ότι : αν δεν ληφθεί μέριμνα και για τα φοινικοειδή που βρίσκονται σε ιδιοκτησίες δεδομένης της αδιαφορίας των Δημοτικών Αρχών, δεν θα υπάρξει κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς η πλήρης αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Σικυωνίων και η μη συμμόρφωσή της στη νομιμότητα, θα έχει σαν αποτέλεσμα την εξαφάνιση των φοινικοειδών και όλα αυτά γίνονται γιατί ποτέ οι ευθύνες αυτές ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ !

Πρόσφατα κόπηκε από το έδαφος ευκάλυπτος – μνημείο στην παραλιακή οδό, υγιέστατος – το τρίτο δένδρο κατά σειρά – χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση, προκαλώντας την αγανάκτηση των δημοτών και τα δυσμενή σχόλια στον τύπο. (Επισυνάπτουμε σχόλιο του ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ).

Με τιμή

Βασίλης Κελλάρης
Πρόεδρος ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Βασίλης Κελλάρης για τα φοινικοειδή του Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator