Όργιο ψηφοθηρίας από τον Γιάννη Σγουρό!

0


Άφωνοι μένουν οι Αθηναίοι που εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ για να γιορτάσουν τον ερχομό του 2013 μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Στις τεράστιες ηλεκτρονικές πινακίδες, μαζί με τις φωτεινές ενδείξεις που ενημερώνουν τους οδηγούς, εμφανίζεται προσωπικό μήνυμα του περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρού!

Ο κ. Σγουρός βρήκε αυτόν τον τρόπο για να «μοιράσει» ευχές για το 2013 σε όσο το δυνατόν περισσότερους Αθηναίους.

Πριν το 2012 μας αφήσει, ο περιφερειάρχης –με το βλέμμα στο μέλλον- φρόντισε να θυμίσει την ύπαρξή του στους πολίτες, οι οποίοι μάλλον δεν θα έχουν να θυμηθούν πολλά από το έργο του.

Γι' αυτό αποφάσισε να δηλώσει «παρών» τις ημέρες των εορτών, που οι πολίτες θέλουν να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να καλωσορίσουν με πιο αισιόδοξη διάθεση το 2013, για τους δικούς του ψηφοθηρικούς σκοπούς.

Στον κ. Σγουρό φαίνεται ότι δεν αρκούσαν οι ευχές εκ μέρους της Περιφέρειας συνολικά και επέλεξε να πρωτοτυπήσει με αυτό το πρωτάκουστο προσωπικό μήνυμα... Προφανώς, θέτει από τώρα υποψηφιότητα για το δήμο Αθηναίων.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 01, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όργιο ψηφοθηρίας από τον Γιάννη Σγουρό!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator