ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ... Η υπηρέτρια της Λ.Κανέλλη που κοιμάται στο υπόγειο...

0


Πολλοί αναγνώστες ρωτούν αναφορικά με την διάρρηξη που σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής στο σπίτι της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, αν το περίεργο είναι ότι έγινε μία ακόμα διάρρηξη και κλοπή από τις εκατοντάδες που συμβαίνουν καθημερινά ή μια σειρά άλλων δεδομένων, όπως:

-Η βουλευτής του ΚΚΕ κατοικεί στο ακριβότερο προάστειο της Ελλάδας σε πολυτελή μεζονέτα

-Είναι (ήταν...) κάτοχος υπερπολυτελούς τζιπ

-Διατηρεί οικιακή βοηθό την οποία κοιμίζει στο υπόγειο του πολυτελούς σπιτιού της

Τα παραπάνω είναι αρνητικά; Σε καμία περίπτωση, αφού και η ίδια είναι μία επιτυχημένη δικηγόρος και επιχειρηματίας του χώρου των εκδόσεων. Εκτός ίσως από το γεγονός ότι κοιμίζει στο υπόγειο την οικιακή βοηθό το οποίο το κρίνουμε αρνητικό, αφού η μεζονέτα είχε άλλα δύο δωμάτια που θα μπορούσε να κοιμάται η υπηρέτρια της κ.Λ.Κανέλη, χωρίς να είναι μπουντρουμιασμένη στα υπόγεια.

'Ετσι, τα περί "περίεργων διαρρήξεων" και "προειδοποιητικών εισβολών" που αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ, μάλλον είναι γραφικά. Τώρα ανακάλυψε την - εν πολλοίς εισαγόμενη - εγκληματικότητα το ΚΚΕ; Μάλλον άργησε...

defencenet.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ... Η υπηρέτρια της Λ.Κανέλλη που κοιμάται στο υπόγειο..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator