Ο Ε.Βενιζέλος "μάντρωσε" την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για ...να μην τον παραπέμψουν!

0


«Ναι» στην παραπομπή του Γώργου Παπακωνσταντίνου σε προκαταρκτική επιτροπή θα ψηφίσουν μάλλον όλοι οι παρόντες βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ θα ψηφίσουν λευκό στις τρεις κάλπες όπου θα συλλέγονται ψήφοι για την παραπομπή των Ε.Βενιζέλου, Γ.Παπανδρέου και Λ.Παπαδήμου, προστατεύοντας την τριάδα που οδήγησε την χώρα σε εκχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας.

Ο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν μόνο στην μια κάλπη και να απέχουν από τις υπόλοιπες τρεις, δηλαδή αυτές για τους Ε. Βενιζέλο, Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμο, αφού είναι βέβαια ότι αν τους άφηνε ελεύθερους ο Ε.Βενιζέλος θα ψήφιζαν υπέρ της παραπομπής του τουλάχιστον οι μισοί και ακόμα περισσότεροι θα ψήφιζαν να παραπεμφθούν οι Γ.Παπανδρέου και Λ.Παπαδήμος

Αντιθέτως, στην ΔΗΜΑΡ δηλώνουν ότι θα ρίξουν ψηφοδέλτια σε όλες τις κάλπες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα διαφοροποιηθούν από την επίσημη θέση τους που είναι παραπομπή μόνο για τον κ. Παπακωνσταντίνου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει σε όλες τις κάλπες, αλλά "αθωώνει" τον Γ.Παπανδρέου και τον Λ.Παπαδήμο. ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή οι μόνοι συνεπείς που θα ζητήσουν την παραπομπή και των τεσσάρων σε προανακριτική επιτροπή.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ε.Βενιζέλος "μάντρωσε" την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για ...να μην τον παραπέμψουν!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator