Τη βάψαμε - Ο Βενιζέλος έχει τα αμυντικά αρχεία της χώρας ...στο σπίτι του !!!!! (video)

0


Τα αμυντικά σχέδια της χώρας βρίσκονται στο σπίτι του Ευάγγελου Βενιζέλου. Κι' αν σας κλέψουν κύριε Βενιζέλο;

«Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ. Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ;». είπε πριν από λίγο και καταχειροκροτήθηκε από τα υπόλοιπα πράσινα ζωντόβολα !!!!!!! Και ρωτάμε, πώς είναι δυνατόν, να υπάρχουν τα ΨΗΦΙΑΚΑ αμυντικά σχέδια της χώρας και κάπου άλλου εκτός από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Δεν γνωρίζει ότι απαγορεύεται δια νόμου η διακίνηση εκτός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας των σχεδίων άμυνας της χώρας;

Δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ειδικός έλεγχος σε όλους όσους έχουν πρόσβαση σε απόρρητα σχέδια για να μην υπάρχει διαρροή των άκρως απόρρητων σχεδίων εκτός του υπουργείου και μάλιστα έλεγχος για να μην υπάρξει διαρροή σχεδίων με USB;

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τη βάψαμε - Ο Βενιζέλος έχει τα αμυντικά αρχεία της χώρας ...στο σπίτι του !!!!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator