Ο Καπερνάρος έβγαλε… λαβράκι για τη βίλα-μαμούθ του Παπακωνσταντίνου

0


Αν θυμάστε, στα τέλη Νοεμβρίου, το «Π» είχε αποκαλύψει ότι ο μάχιμος δικηγόρος και βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος έψαχνε σε πολεοδομίες τριών νησιών για οικοδομικές παραβάσεις πολυτελών οικιών που ανήκαν σε πρώην κορυφαίους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ αυτών και του Γ. Παπακωνσταντίνου στη Σέριφο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι όχι μόνο έβγαλε… λαβράκι για τη βίλα-μαμούθ του Παπακωνσταντίνου, που προκαλεί το κοινό αίσθημα, αλλά διαβίβασε… αρμοδίως τα σχετικά πολεοδομικά έγγραφα που εντόπισε παραπεταμένα σε κάποιο… γραφείο. Θα επανέλθουμε…
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Καπερνάρος έβγαλε… λαβράκι για τη βίλα-μαμούθ του Παπακωνσταντίνου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator