Προπονούσε την τελευταία της Β' Ισπανίας η οποία τον απέλυσε. ΠΙΟΥ ο Φάμπρι ο νέος προπονητής της ομάδας του Τσάκα !!!

0


Και το όνομα αυτού Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ Πενέλας ή… σκέτο Φάμπρι. 
Στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας έχει εργαστεί στη Γρανάδα (2010-2012), ενώ το Δεκέμβριο απολύθηκε από τη Γρανάδα που τότε ήταν ουραγός στη δεύτερη Εθνική.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προπονούσε την τελευταία της Β' Ισπανίας η οποία τον απέλυσε. ΠΙΟΥ ο Φάμπρι ο νέος προπονητής της ομάδας του Τσάκα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator