Παραπέμπονται Γ.Παπαντωνίου Γ.Βουλγαράκης - Θέμα χρόνου να έρθει ο φάκελος στη Βουλή

0


Την παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή του πρώην Υπουργού Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου αποφασίζει h κυβέρνηση, βάσει των στοιχείων που έχουν ανακύψει μέχρι στιγμής από τα ποσά που έχουν βρεθεί σε διάφορους λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων.

Aπό την στιγμή που η δικαστική έρευνα καταλήξει (είναι βέβαιο ότι έχουν προκύψει σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία) και στείλει τον φάκελο στην Βουλή.

Αλλά οι εξελίξεις για τον Γιάννο φαίνεται ότι είναι προδιαγεγραμμένες. Περισσότερο "προβληματικός" εμφανίζεται ένας λογαριασμός ενός συγγενικού του προσώπου εξ αγχιστείας, πάντως...

Αυτήν την ώρα συμφώνα με ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,, ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος , ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και άλλα κυβερνητικά στελέχη ακριβώς με αυτό το αντικείμενο.

Πέραν από την όποια ουσία του θέματος, υπάρχει και ζήτημα πολιτικού αντιπερισπασμού σε ότι αφορά τη χθεσινή κίνηση της Χρυσής Αυγής, που θα είχε ως αποτέλεσμα να στηθεί κάλπη και για τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που δεν επιθυμούσε να συμβεί η κυβέρνηση.
defencenet.gr

Η βουλή παραπέμπει στην δικαιοσύνη τον Βουλγαράκη

Oλοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν έσχες της βουλής για την λίστα Λαγκάρντ.

Σημειώνεται ότι στη λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα των συζύγων τριών πολιτικών, του Γιάννου Παπαντωνίου, του Μανώλη Κεφαλογιάννη και του Γιώργου Βουλγαράκη.

Οι τρεις πολιτικοί κλήθηκαν στην Επιτροπή να δώσουν εξηγήσεις για τους λογαριασμούς αυτούς στην ελβετική τράπεζα HSBC.

Σε ότι αφορά τον κ. Κεφαλογιάννη οι εξηγήσεις που έδωσε κρίθηκαν επαρκείς και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Όμως σε ότι αφορά τον κ. Βουλγαράκη, οι εξηγήσεις που έδωσε δεν κρίθηκαν επαρκείς και θα παραπεμφθεί στην τακτική δικαιοσύνη για αναληθή δήλωση πόθεν έσχες, όπως δηλάδη είχε γίνει και στην υπόθεση του Ισίδωρου Κούβελου.

Τέλος, η υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα , καθώς ο πρώην υπουργός έδωσε υπόμνημα, ωστόσο δεν ήταν ενήμερα όλα τα μέλη της επιτροπής.
enikos.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραπέμπονται Γ.Παπαντωνίου Γ.Βουλγαράκης - Θέμα χρόνου να έρθει ο φάκελος στη Βουλή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator