ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ - "Βόμβα" κατά Ε.Βενιζέλου και Ι.Διώτη: Επί ημερών τους αλλοιώθηκε η λίστα Λαγκάρντ!

0


"Βόμβα" κατά του Ε.Βενιζέλου, αλλά και το Ι.Διώτη αποτελεί το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελών Γρ. Πεπόνη και Σπύρος Μουζακίτη: Σύμφωνα με το έγγραφό τους που εστάλη στον Αρειο Πάγο αποκαλύπτεται ότι η ημερομηνία μεταγραφής του USB την 9η και 10η Ιουλίου 2011 και συνεπώς και η διαγραφή των ονομάτων των συγγενών του Γ.Παπακωνσταντίνου έγινε επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου και όχι επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου!

Συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου 2011 έγινε ανασχηματισμός και ανέλαβε υπουργός Οικονομικών ο Ευάγγελος Βενιζέςλο, ενώ ο Γ.Παπακωνσταντίνου μετακινήθηκε στο ΥΠΕΚΑ.

Ο Ε.Βενιζέλος υποστηρίζει ότι την 9η και 10η Ιουλίου 2011, όταν το συγκεκριμένο υλικό βρισκόταν στα χέρια του εισαγγελέα και τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννη Διώτη, αλλά ο Διώτης το διαψεύδει!

Σύμφωνα με καταθέση του Ευάγγελου Βενιζέλου το στικάκι παραδόθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών τον Αύγουστο του 2011. Οι οικονομικοί εισαγγελείς δηλώνουν, εμμέσως πλην σαφώς, προς τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Νίκο Παντελή ότι δεν χρειάζεται να παραδώσουν το USB στον επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κ. Ι. Σφακιανάκη αφού εκείνοι έχουν εντοπίσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία που έγινε η αντιγραφή του υλικού.

Πάντως ο Γ.Παπακωνσταντίνου, πρέπει να αισθάνεται κάπως "ελαφρωμένος". Εμείς είχαμε τονίσει ότι δεν θα μας εξέπληττε αν κάποιος άλλος είχε στήσει το παιχνίδι...

Αποδεικνύεται, φυσικά πόσο δίκαιο είχαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ που επέμεναν να στηθεί κάλπη και για τον Ε.Βενιζέλο...

Πλέον, οι οικονομικοί εισαγγελείς εξετάζουν το ενδεχόμενο διάπραξης και τρίτου αδικήματος, αυτού της νόθευσης εγγράφου.

Οι δύο πρώην υπεύθυνοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Καπελέρης και Διώτης που ήδη έλαβαν προθεσμία για τη Δευτέρα, καλούνται να λογοδοτήσουν ως ύποπτοι για τη διάπραξη και νέου αδικήματος, πλην αυτών της υπεξαγωγής εγγράφου και της παράβασης καθήκοντος, για τα οποία ήδη έχουν δώσει εξηγήσεις και όπως φαίνεται θα είναι και οι τελευταίοι που θα περάσουν από το γραφείο των Εισαγγελέων πριν κηρύξουν το πέρας της έρευνας τους.

Nα πούμε ότι αμέσως μετά την διαρροή της ημερομηνίας που έγινε η αντιγραφή κυκλοφόρησε η φήμη ότι το USB που έχει στα χέρια του ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης δεν είναι αυτό που έφτιαξε -ως πρώτο αντίγραφο από το cd- ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και παρέδωσε στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ - "Βόμβα" κατά Ε.Βενιζέλου και Ι.Διώτη: Επί ημερών τους αλλοιώθηκε η λίστα Λαγκάρντ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator