Αντικείμενα καθημερινής χρήσης τα ξύλινα κοντάρια και οι αντιασφυξιογόνες μάσκες !!!

0


Αντικείμενα καθημερινής χρήσης χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ.

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η άποψη του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος μιλώντας την Τετάρτη στο ραδιόφωνο του Alpha, χαρακτήρισε αντικείμενα καθημερινής χρήσης που υπάρχουν στο σπίτι καθενός τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια που βρέθηκαν από την Αστυνομία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Ο κ. Σκουρλέτης εμμένοντας στην άποψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η αστυνομική επιχείρηση που έγινε την περασμένη Παρασκευή στην πρώην ΑΣΟΕΕ ήταν επιχείρηση κατάλυσης του πανεπιστημιακού ασύλου και παρεμπόδισης της εύρυθμης λειτουργίας του πανεπιστημίου υποστήριξε ότι η αστυνομία είχε στόχο τα γραφεία των νεολαιών που βρίσκονται στο κτίριο της Σχολής.

Υποστήριξε μάλιστα ότι όσα βρέθηκαν εντός του ιδρύματος "είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας και όλα αυτά που είπαν για μπουκάλια και δήθεν μηχανισμούς είναι κουραφέξαλα".

Ο κ. Σκουρλέτης δεν απάντησε κάτι στην ερώτηση σχετικά με τα εκατοντάδες είδη μαϊμούδες που βρέθηκαν εντός της σχολής από το παρεμπόριο που αναπτύσσεται γύρω από αυτήν και μίλησε αόριστα περί αυτοπροστασίας των πανεπιστημιακών χώρων από το ίδιο το πανεπιστημιακό κίνημα, το οποίο όμως κατά τον κύριο εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν υπάρχει σήμερα.

Μετά τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος χαρακτήρισε αντικείμενα καθημερινής χρήσης τις αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα ξύλινα κοντάρια, ο βουλευτής του κόμματος Χρ. Καραγιαννίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δηλώνει πως έχει σπίτι του δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, και δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ.

"Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού. Μπορείτε να καλέσετε τον Δένδια να με συλλάβει. Τα ρόπαλα αυτά είναι σαν αυτά τα ωραία κονταράκια που έχει και το ΚΚΕ και χρησιμεύουν στις πορείες για να υπάρχει αλυσίδα προστασίας. Δεν ήξερα ότι κηρύχθηκαν παράνομα", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Καραγιαννίδης στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

Πρόσθεσε ακόμη πως, "πριν γίνω βουλευτής ήμουν και πολίτης και εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα. Όταν κάναμε διαδηλώσεις οργανωμένα, ο ίδιος ο κομματικός οργανισμός φέρνει τέτοια σημαιάκια με ρόπαλα τα όποια χρησιμεύουν στην αλυσίδα που προστατεύει την πορεία. Είναι παράνομο;"

Αναφορικά με την εκκένωση της Βίλας Αμαλία είπε πως "είναι μια προσπάθεια της αστυνομίας να εκκενώσει χώρους που υπάρχουν σημεία αντίστασης και αντίδρασης στις μνημονιακές πολιτικές. Είναι χώρος αντίστασης και παρέμεινε για 22 χρόνια γιατί είναι ένας χώρος στον οποίο ελεύθερα μπορούσες να πας να παρακολουθήσεις οτιδήποτε. Το αν είναι κατάληψη δημόσιου χώρου ας αφήσουμε να το λύσει η Δικαιοσύνη όταν και αν θα γίνει η δίκη".
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 04, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αντικείμενα καθημερινής χρήσης τα ξύλινα κοντάρια και οι αντιασφυξιογόνες μάσκες !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator