Η λίστα με τα πρατήρια που πωλούσαν νοθευμένα καύσιμα

0


Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής δημοσιοποίησε λίστα με πρατήρια όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις όπως η νόθευση καυσίμων, ύστερα από διενέργεια επιτόπιων ελέγχων σε εγκαταστάσεις και άλλα μέσα διύλισης.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο έχει αναρτήσει την λίστα σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση. Συνολικά 219 πρατηριούχοι έχουν πιαστεί να νοθεύουν καύσιμα.

topontiki.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 05, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η λίστα με τα πρατήρια που πωλούσαν νοθευμένα καύσιμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator