"Ό,τι πιο χυδαίο έχω δει" είπε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ αλλά το σχόλιο που ακολούθησε ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...!!!

0


Τη σχέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Διαμαντόπουλου με το κόμμα του περιγράφει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ με ανάρτησή της στο facebook.

H ειδική σύμβουλος του Ευάγγελου Βενιζέλου, κυρίως σε θέματα social media, γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. «Παίρνεις ένα παιδί από τον ευρύτερο αναρχικό χώρο, με την ιδεολογία του και τις απόψεις του. Τον στηρίζεις για να βγεί βουλευτή ώστε να δείξεις πόσο τιμάς τον αναρχικό χώρο και να κερδίσεις ψήφους. Κι όταν πει τις απόψεις του, τον αναγκάζεις να κάνει διόρθωση και να αποκηρύξει την ιδεολογία του. Αυτό. Ότι πιο χυδαίο έχω δει.»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ArisT
«Παίρνεις μια τύπισσα που δείχνει κώλο και βυζιά σε φωτογραφίσεις, με ξενικό όνομα και νεοφιλελεύθερη ιδεολογία. Την στηρίζεις για να βγεί βουλευτής ώστε να δείξεις πόσο τιμάς τους σεξουαλικώς «πεινάλες» σοσιαλιστές και να κερδίσεις ψήφους. Και όταν ανοίξει το στόμα της, της φοράς γυαλιά και ταγιέρ για σεμνοτυφία, αποκηρύσσοντας το παρελθόν γυμνών φωτογραφίσεων για ανέλκυση στη δημοσιότητα και κοινωνία. Αυτό. Ότι πιο χυδαίο έχω δεί.»


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Ό,τι πιο χυδαίο έχω δει" είπε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ αλλά το σχόλιο που ακολούθησε ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator