Τέλη κυκλοφορίας, ΔΕΗ και πετρέλαιο θέρμανσης σε άτοκες δόσεις…

0


Σε ανάπτυξη προϊόντων “διευκόλυνσης” των καταναλωτών για την τακτοποίηση φόρων, τελών και λογαριασμών στρέφονται τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.
Σύμφωνα με “Τα Νέα” οι καταναλωτές θα μπορούν να πληρώνουν το πετρέλαιο θέρμανσης και τα τέλη κυκλοφορίας σε έξι άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Αντίστοιχα, θα μπορούν να εξοφλούν το λογαριασμό ρεύματος της ΔΕΗ σε εννέα άτοκες δόσεις και τον φόρο εισοδήματος σε 12 δόσεις.

Για να προσελκύσουν πελάτες, οι τράπεζες προσφέρουν προνόμια όπως επιστροφή χρημάτων έως 3% ή “πόντους” για δώρα και ταξίδια.

Σημειώνεται πως η μη επιβάρυνσης με τόκους προϋποθέτει την πλήρη εξόφληση της μηνιαίας υποχρέωσης από τη δόση, ειδάλλως το επιτόκιο μπορεί να φτάσει και το 20%.
econews.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 02, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τέλη κυκλοφορίας, ΔΕΗ και πετρέλαιο θέρμανσης σε άτοκες δόσεις… "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator