ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ - Δείτε τι μας στοιχίζουν (συντηρητικά) οι "λάθρο"

2


Αυτό που έχει κάνει εντύπωση τον τελευταίο καιρό, στην επιχείρηση Ξένιος Ζευς, δεν είναι ο αριθμός των προσαγωγών τουτέστιν βόλτες για καφέ στην ΓΑΔΑ, αλλά ο ελάχιστος αριθμός συλλήψεων,καθότι η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών μας προκύπτει "νόμιμη"!

Φυσικά μια προσεκτική έρευνα θα δείξει ότι οι περισσότερες άδειες παραμονής είναι "μουσαντένιες", και ότι οι περισσότεροι των "μεταναστών" έχουν γεννηθεί την 1-1 του τάδε έτους. Φαίνεται στην Ασία όλοι έχουν κάποιο φετίχ να γεννάνε Πρωτοχρονιές.

Η απόκτηση μιας πλαστής άδειας παραμονής αποτελεί προτεραιότητα για κάθε μετανάστη που φτάνει παράνομα στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς ούτε την ταυτότητα του ούτε το συνολικό αριθμό διαμενόντων στη χώρα. Οι συντηρητικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αριθμό 1.200.000 αλλοδαπούς χωρίς να είμαστε σίγουροι ούτε και για αυτό.

Η Ελλάδα έφτασε στο χείλος της χρεωκοπίας και της διάλυσης του κοινωνικού της ιστού. Από τη νοσοκομειακή περίθαλψη και την εκπαίδευση μέχρι τις αστικές συγκοινωνίες και τα σωφρονιστικά ιδρύματα, οι “νόμιμοι” ή μη μετανάστες επιταχύνουν την ήδη εκτεταμένη φθορά στις υποδομές του κράτους, απομυζώντας υπερπολύτιμους οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους. Διαβάστε και θαυμάστε για να πάρετε μια ιδέα:

- 150 εκατ. ευρώ το ετήσιο κόστος της δωρεάν περίθαλψης μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα μας με το 50% των νοσηλευόμενων στο ΕΣΥ να είναι αλλοδαποί (στοιχεία 2010)

- 922 εκατ. ευρώ τα εμβάσματα “νόμιμων” και μη μεταναστών που φεύγουν από τη χώρα μας ετησίως (στοιχεία 2011)

- 81,5 εκατ. ευρώ ετησίως για τις ανάγκες σωφρονισμού των αλλοδαπών κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές που αποτελούν το 65% των 12.261 φυλακισμένων (στοιχεία 2012)

- 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως το κόστος των συμβάσεων του ειδικού προσωπικού (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, μεταφραστές) για την υποστήριξη των νεοεισερχομένων λαθρομεταναστών (στοιχεία 2011)

Με την ανεργία στο ιλλιγιώδες 25%, η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να φιλοξενεί ούτε ένα μετανάστη, πόσο μάλλον 1,2 εκατ. παράνομους για τους οποίους δεν ξέρουμε ούτε ποιοί είναι.

Δυστυχώς το πρόβλημα αυτό θα δώσει επιπλέον ώθηση για ηλεκτρονικά "φακελώματα" καθότι δεν μπορεί να λυθεί και αλλιώς, ίσως άλλωστεγια αυτό το λόγο και να δημιουργήθηκε, ώστε η λύσις να είναι μονόδρομος, και να μπούμε όλι μας όμορφα στα χρυσά ηλεκτρονικά μας κλουβιά, για το ...καλό μας.
defencenet.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 02, 2013

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ - Δείτε τι μας στοιχίζουν (συντηρητικά) οι "λάθρο""
Ανώνυμος είπε...

Το τρισάθλιο αυτό άρθρο είναι προφανές ότι επιχειρεί να στρέψει Ελληνες εργαζόμενους εναντίον μεταναστών εργαζομένων στη χώρα μας, τους οποίους ενοχοποιεί για την καπιταλιστική κρίση!

Ο αρθρογράφος του ψάχνει εξιλαστήρια θύματα για να τους φορτώσει κάτι που το σύστημα το οποίο υπηρετεί με θρησκευτική ευλάβεια γεννά και αναπαράγει, κρίσεις, πολέμους, επεμβάσεις, ανείπωτη φτώχεια που σπρώχνουν χιλιάδες στην προσφυγιά και στη μετανάστευση.

Επιδιώκει να βγάλει λάδι τους εφοπλιστές, τους βιομηχάνους και γενικότερα το μεγάλο κεφάλαιο και τα μονοπώλια που είναι οι μόνοι κερδισμένοι από τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης. Αυταπατάται.

Αυτό που ενώνει Ελληνες και μετανάστες εργάτες είναι πολύ ισχυρότερο απ' τις όποιες διαφορές λόγω καταγωγής και εθνικότητας. Τους ενώνουν κοινά ταξικά συμφέροντα, η κοινή επίθεση που δέχονται απ' τον κοινό τους ταξικό αντίπαλο.


2 Ιανουαρίου 2013 στις 4:41 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Το "τρισάθλιο" αυτό άρθρο έχει νούμερα και αριθμούς που είναι πραγματικότητα.


3 Ιανουαρίου 2013 στις 1:51 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator