Οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν πως η χώρα μας παραδόθηκε στο ΔΝΤ

0


Οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν από τους οικονομικούς εισαγγελείς σε βάρος της ηγεσίας της ΕΛΣΤΑΤ με την κατηγορία της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, ανοίγουν το δρόμο να χυθεί άπλετο φως για το πως οδηγήθηκε στο μηχανισμό στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η χώρα μας.

Οι πολίτες που παγιδεύτηκαν στην μέγγενη των Μνημονίων εξαιτίας αυτής της εσκεμμένης διόγκωσης οφείλουν να γνωρίζουν ποιοι είναι οι πολιτικοί υπαίτιοι και οι ιθύνοντες που έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές και τις εντολές στην ηγεσία της ΕΛΣΤΑΤ με σκοπό να σύρουν την ελληνική κοινωνία σε ένα «Γολγοθά» δυσβάσταχτών και ανάλγητων μέτρων και την χώρα μας σε επικίνδυνα εθνικά αδιέξοδα. Πρέπει να αποκατασταθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα των πολιτών που υποβάλλονται εδώ και τρία χρόνια σε ατέρμονες, αμείωτες και εν τέλει άκαρπες θυσίες εξαιτίας αυτής της κακουργηματικής ενέργειας από μέρους της ΕΛΣΤΑΤ. 

Είναι επιτακτικό αίτημα της κοινωνίας να γνωστοποιηθεί τι πραγματικά συνέβη με τον υπολογισμό του ελλείμματος το 2009 βάσει του οποίου παραδόθηκε η χώρα μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η απάτη που διεξήχθη σε βάρος των Ελλήνων πολιτών πρέπει επιτέλους να αποκαλυφθεί ώστε να διαλευκανθεί πλήρως αυτή η δύσοσμη υπόθεση της ένταξης της Ελλάδας στον Μηχανισμό Στήριξης και όσοι ευθύνονται για την «Κερκόπορτα» που άνοιξε στις ανάλγητες απαιτήσεις των δανειστών να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη και στους πολίτες! 

Η κοινωνία οφείλει να γνωρίζει! Η αλήθεια πρέπει να λάμψει και οι ένοχοι αυτής της πράξης εις βάρος της χώρας και των πολιτών να τιμωρηθούν!

Με εκτίμηση
Γιώργος Δρακούλης
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν πως η χώρα μας παραδόθηκε στο ΔΝΤ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator