ΑΛΕΞΗ ...ΣΕ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...!!!

0



Ψευτοαριστερός Ηγέτης...!!!
Greek pseudo-left leader Tsipras auditions for State Department, IMF ... !!! (26 January 2013 - World Socialist Web Site )

Tο επίσημο ''site'' των σοσιαλιστών World Socialist Web Site, αποκαλεί τον Αλέξη...ούτε λίγο ούτε πολύ,ως ψευτοαριστερό, με γλυκανάλατο ύφος....!!!
Αναφέρει δε οτι ο Αλέξης ....χρησιμοποίησε το ταξίδι του στις ΗΠΑ για να πείσει τους αμερικανούς αξιωματούχους και το ΔΝΤ ότι δεν πρέπει να φοβούνται αν ανέβει στην εξουσία...!!!
Ακόμη σημειώνεται ότι ο Τσίπρας θέλησε να πείσει ότι στις ΗΠΑ μπορούν να βασίζονται σε εκείνον ότι θα διατηρήσει την καπιταλιστική σταθερότητα.
“Εύχομαι να σας έπεισα ότι δεν είμαι τόσο επικίνδυνος όσο κάποιοι νομίζουν” δήλωσε με γλυκανάλατο ύφος στο Brookings Institution σε μία ομιλία που στόχευε καθαρά στο αμερικανικό κατεστημένο... !!!
Επίσης σχολιάζει οτι οι συνομιλίες έγιναν ''κεκλεισμένων των θυρών'' τόσο με το ΔΝΤ, οσο και με το ''State Department'' ...!!! 
“Η αλήθεια είναι ότι η διπλή γλώσσα του ψευδο-αριστερού ΣΥΡΙΖΑ που αποκηρύσσει τη λιτότητα στα λόγια την ώρα που στηρίζει την καπιταλιστική σταθερότητα και την ΕΕ στην πράξη....

ΑΛΕΞΗ....ΣΕ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ....!!!

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΛΕΞΗ ...ΣΕ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator