Ο Μηλιός εξηγεί τι πέτυχε ο Αλ. Τσίπρας στο Βερολίνο (είναι τουλάχιστον ειλικρινής)

0


Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα. Τα λέει όλα ο κ. Μηλιός. Παραθέτουμε αποσπάσματα του κ. Μηλιού από τη συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΙ και στη Σία Κοσιώνη.

»Μηλιός: Ο κος Σόμπλε πράγματι μας είπε καταρχήν ότι το πρόγραμμα πρέπει να τηρηθεί. Από εκεί και πέρα όμως φάνηκε μία μετατόπιση στην όλη κατάσταση με την εξής έννοια, ότι η συζήτηση πέρασε όχι στις περικοπές αλλά στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Εκεί εμείς του τονίσαμε ότι εμείς είμαστε υπέρ των μεταρρυθμίσεων. 

Κοσιώνη: Το θέμα είναι αν και ο κος Σόιμπλε εννοεί τις μεταρρυθμίσεις με τον ίδιο τρόπο που τις εννοείτε εσείς. 

Μηλιός: Εδώ υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες. Για αυτούς μεταρρυθμίσεις είναι επίσης η μείωση των μισθών την οποία περιγράφουν ως μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας

Κοσιώνη: Άρα ποια είναι τα πεδία στα οποία συνεννοηθήκατε; 

Μηλιός: Στο ότι θα πρέπει να παράγονται πρωτογενή πλεονάσματα. Μας είπε ότι πρωτογενές πλεόνασμα μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και ότι δεν είναι αναγκαίο να επιχειρηθεί να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα με την αύξηση της φορολογίας του πετρελαίου.

Κοσιώνη: Όλα αυτά στο πλαίσιο όμως ενός μνημονίου πάντα, έτσι;

Μηλιός: Από τη δική του την μεριά ναι.

Κοσσιώνη: Θέσατε θέμα της λίστας Χριστοφοράκου και θέμα κατοχικού δανείου. Τί σας είπε;

Μηλιός: Μας απάντησε ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα.

Κοσσιώνη: Και για το θέμα του κατοχικού δανείου;

Μηλιός: Μας είπε ότι δεν αφορά την ευρωπαϊκή ατζέντα την οποία συζητούσαμε. Θεωρεί εκείνος ότι είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με τα θέματα που συζητάμε.»

Θρίαμβος!!!!
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μηλιός εξηγεί τι πέτυχε ο Αλ. Τσίπρας στο Βερολίνο (είναι τουλάχιστον ειλικρινής)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator