Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ, ισλαμική περίπολος στη Βρετανία!... Τα χειρότερα έρχονται..

0


Έχουμε τρελαθεί τελείως... την εμφάνισή τους στους δρόμους των βρετανικών πόλεων (Λονδίνο) έχουν κάνει «ισλαμικές περιπολίες» που επιβάλλει σε πολίτες να πετάξουν το αλκοόλ που κρατάνε στα χέρια τους, παρενοχλούν γυναίκες ζητώντας τους να εγκαταλείψουν τις «μουσουλμανικές περιοχές» επειδή δεν είναι «ευπρεπώς» ντυμένες και αποδίδουν τα ατυχήματα στο δρόμο στη... μέθη των άπιστων!

Η βρετανική αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες, ενώ, ευτυχώς, κάποιοι μουσουλμάνου φαίνεται να καταδικάζουν τους ψυχοπαθείς που θέλουν να μετατρέψουν τις δυτικές κοινωνίες σε... Καμπούλ. Ας τα βλέπουν και οι εν Ελλάδι... ξύπνιοι μπας και αντιληφθούν ότι εάν δεν σοβαρευτούν όλοι και να χαράξουν ξεκάθαρες «κόκκινες γραμμές» σε τέτοια ισλαμικά φασιστοειδή, το μέλλον θα κρύβει εκπλήξεις.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ, ισλαμική περίπολος στη Βρετανία!... Τα χειρότερα έρχονται.."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator