ΕΚΤΑΚΤΟ! Σύλληψη επιχειρηματία που θα κάνει πάταγο!

0


«Κουνούπια» μπροστά του Τσοχατζόπουλος και Λαυρεντιάδης - Πανίσχυρος και με διασυνδέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό - Θέμα χρόνου να οδηγηθεί στη φυλακή

Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται πως είναι η… επιχείρηση «χειροπέδες» για συγκεκριμένο μεγαλο-επιχειρηματία που όλα αυτά τα χρόνια κινήθηκε με την αλαζονεία της πεποίθησης ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας και, πλέον, δεν περιορίζονται σε φήμες και πληροφορίες, καθώς οι Αρχές θεωρούν ότι έχουν στη διάθεσή τους πολύ σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε –λοιπόν- σύλληψη επιχειρηματία τεράστιου βεληνεκούς που πριν δύο χρόνια απασχολούσε τους περισσότερους εργαζόμενους στην Ελλάδα, ενώ είχε απασχολήσει τον οικονομικό κόσμο και εντός και εκτός συνόρων με τη δράση του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει την άγουσα για την φυλακή, καθώς η υπόθεση έχει «κλειδώσει» και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να διαταχτεί και επισήμως η σύλληψή του.

Πρόκειται για πρόσωπο που παρουσιαζόταν ως πολύ ισχυρό, με διασυνδέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ οι υποθέσεις του έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

Η εξέλιξη αναμένεται να σκάσει σαν βόμβα και θα προκαλέσει «σεισμικές δονήσεις» όχι μόνο στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και στον πολιτικό!

Το όνομα είναι τόσο δυνατό που αυτά των Τσοχατζόπουλου και Λαυρεντιάδη μοιάζουν με κουνούπια μπροστά του!
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΤΑΚΤΟ! Σύλληψη επιχειρηματία που θα κάνει πάταγο! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator