ΣΤΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΝ 29 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

0



Από χθες το βράδυ υπήρχε η πληροφορία στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία ότι ο 29χρονος φιλοξενείται (κρύβεται) σε κάποιο σπίτι στο Σπαθοβούνι Κορινθίας.

Η παρουσία ανδρών της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής ήταν ιδιαίτερα έντονη.

Η παρακολούθηση των κινήσεων του νεαρού συνεχίστηκε και σήμερα στο σπίτι του Θείου του νεαρού που βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο του χωριού.

Μέχρι που εξεδόθη το ένταλμα σύλληψης από τον Εισαγγελέα Κορίνθου και οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν στο σπίτι του θείου του νεαρού που τον φιλοξενούσε τις τελευταίες μέρες εκεί.

Το μικρό όνομα του 29χρονου είναι Περικλής.

Μέχρι πριν λίγη ώρα οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής και άνδρες της ασφάλειας Κορίνθου βρίσκονταν στο Σπαθοβούνι και έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στο σπίτι στο οποίο διέμενε ο 29 χρονος Περικλής μήπως και ανακαλύψουν κάτι πολύ σημαντικό.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 29χρονος συλληφθείς για συμμετοχή στην οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς να είχε σχέση με την φονική ληστεία της Πάρου εξετάζουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής.

Παράλληλα, ερευνούν το ρόλο και τις σχέσεις του με μέλη της οργάνωσης.

ΠΗΓΗ: sfedona.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΝ 29 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator