ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

1


ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ...!!!!!!!!

ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ - ANHKOΥΣΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ
Ψευδο-ψηφοφορία: Που κατάντησαν την "δημοκρατία"

Αργά το βράδυ της Τετάρτης και μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις στη Διάσκεψη των Προέδρων αλλά και μεταξύ προέδρου της Βουλής και κομματικών επιτελείων, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) η διαδικασία παραπομπής των υπευθύνων της πλαστογραφίας και της απόκρυψης της λίστας Λαγκάρντ να γίνει σε μια συνεδρίαση, με 3 ξεχωριστές ψηφοφορίες -μία για κάθε πρόταση- και με συνολικά 7 κάλπες!

Δηλαδή, με την ολοκλήρωση της συζήτησης, θα μπει σε ψηφοφορία η πρόταση της πλειοψηφίας (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ). Θα στηθεί μία κάλπη για τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, θα γίνει η καταμέτρηση και θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτή την περίπτωση θα στηθούν 2 κάλπες όσες δηλαδή και τα πρόσωπα που προτείνονται για παραπομπή (Γ. Παπακωνσταντίνου, Ευ. Βενιζέλος). Στο τέλος θα ακολουθήσει η πρόταση Ανεξάρτητων Ελλήνων και Χρυσής Αυγής με 4 κάλπες (Γ. Παπακωνσταντίνου, Ευ. Βενιζέλο, Γ. Παπανδρεου, Λ. Παπαδήμο).

Να σημειωθεί ότι δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των βουλευτών και στις 3 ψηφοφορίες, αν και, όπως αναφέρει η ΚΟ της ΝΔ, «εμείς θα συμμετέχουμε εως το τέλος. Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης».

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και η ψηφοφορία αναμένεται στις 6 το απόγευμα.

Πρόκειται για πρωτοφανείς διαδικασίες στα κοινοβουλευτικά χρονικά, που μπροστά τους ωχριά η περίπτωση των "χρωματιστών, πλην ομοιόμορφων" ψηφοδελτίων του 1985. Και όλα αυτά για να γλιτώσει ο Γιώργος Παπανδρέου την παραπομπή και ο Ε.Βενιζέλος την πιθανή παραπομπή και την σίγουρη ξεφτίλα, αφού θα πάρει οπωσδήποτε περισσότερες από 135 ψήφους (άθροισμα εδρών αντιπολίτευσης) η πρόταση πραπομπής του.

Είναι απόδειξη της αναπηρίας της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας μας το γεγονό ότι η κυβέρνηση επιδόθηκε σε μια σειρά πολιτικών μηχανορραφιών και βυζαντινισμών ερμηνεύοντας το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής κατά το δοκούν ή μάλλον παραβιάζοντας όλα αυτά τα ιερά για την δημοκρατία κείμενα, με ένα ύπουλο τρόπο, κάνοντας χρήση της πλειοψηφίας που διαθέτει. Τοσο σέβονται τους θεσμούς...

Ανεξάρτητοι Ελληνες, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή επιμένουν στο να στηθούν 4 κάλπες, όσες δηλαδή και τα πρόσωπα, όπως γινόταν πάντα από το 1974 και μετά σε περιπτώσεις παραπομπής. Τώρα, αντί για τα πρόσωπα ... έχουμε προτάσεις!

Νέο “πραξικόπημα” καταγγέλλει ο Καμμένος

Λάβρος κατά των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης ο Πρόεδρος της Κ.Ο. των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος, ο οποίος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, κατηγορεί τη συγκυβέρνηση για «νέο πραξικόπημα», φοβούμενη, όπως ο ίδιος λέει,απειθαρχία των βουλευτών τους, αναφορικά με τον αριθμό των καλπών για τη ψηφοφορία για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη “λίστα Λαγκάρντ“.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κάμμένος, έγραψε : «Ετοιμάζει νέο πραξικόπημα η συγκυβέρνηση δεν πειθαρχούν οι βουλευτές για συγκάλυψη ΓΑΠ Βενιζέλου Παπαδήμου και πάνε για 3 ψηφοφορίες. ΝΤΡΟΠΗ»

ΚΚΕ: Τρεις κάλπες σημαίνει «κουκούλωμα»

Την άποψη ότι θα πρέπει να στηθούν τέσσερις κάλπες, μία για κάθε πρόσωπο που περιλαμβάνεται στις προτάσεις των κομμάτων για σύσταση προανακριτικής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, επανέλαβε το ΚΚΕ.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του το ΚΚΕ τονίζει πως τυχόν απόφαση να στηθούν τρεις και όχι τέσσερις κάλπες θα σημαίνει ότι η υπόθεση με τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ «οδηγείται σε κουκούλωμα, ενώ περιέχει και τον κίνδυνο να μην παραπεμφθεί κανένας».
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..."
Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είναι πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, διότι αλλιώς χαθήκαμε πάει η Ελλάδα. Όποιος δε νιώθει Έλληνας και δεν υποστηρίζει Ελλάδα, θα πρέπει να φύγει από τη χώρα. Απλά τα πράγματα.


1 Ιουλίου 2013 στις 11:00 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator