Σύντροφοι πασόκοι, να φτιάξετε κι ένα βίντεο με τα δισεκατομμύρια που τσεπώσατε (video)

1



Νέο βίντεο κατά του νεοναζισμού και της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας δημοσιοποίησε το ΠΑΣΟΚ.

Το βίντεο παρουσιάζει παιδιά που ζουν στην Ελλάδα να κάνουν ευχές για τη νέα χρονιά, στέλνοντας μηνύματα κατά του ρατσισμού και της βίας.

"Νέα χρονιά, καλή χρονιά, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Διώχνουμε το μίσος, διώχνουμε το ρατσισμό", είναι το μήνυμά τους.

Αποφεύγουν ωστόσο να δείξουν στο βίντεο το τι τραβάει η χώρα και οι κάτοικοί της από την "αποθήκευση" όλων των φυλών του πλανήτη εδώ.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να αναφέρουν τον πραγματικό λόγο που κόπτονται τόσο πολύ για τους λαθρομετανάστες, μιας και από εκεί έπαιρναν χιλιάδες ψήφους!!

Άντε και καλή χρονιά με περισσότερους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα το 2013! Γιατί έτσι τους αρέσει!
Share on facebook
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 31, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σύντροφοι πασόκοι, να φτιάξετε κι ένα βίντεο με τα δισεκατομμύρια που τσεπώσατε (video)"
Ανώνυμος είπε...

Στο βίντεο "πονηρά" σας δείχνουν αθώα παιδιά άλλων φυλών, και καθότι οι Έλληνες αγαπάμε τα παιδιά, ποντάρουν στη συναισθηματική μας συγκίνηση. Δεν έχουμε πρόβλημα με αθώα παιδιά οποιουδήποτε χρώματος, το πρόβλημα έγκειται στο πως έφθασαν εδώ αυτά και οι γονείς τους, και στο ότι τα χρησιμοποιούν, για να μας "κατσικώσουνε" άλλους τόσους λαθρομετανάστες, χωρίς οι γηγενείς, να έχουμε την δυνατότητα να ζήσουμε τα δικά μας παιδιά! Αλλά έτσι δουλεύει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.


1 Ιανουαρίου 2013 στις 12:34 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator