Πολιτικοί-καραγκιόζηδες στήνουν Προανακριτική για μια λίστα που χαρακτήρισαν "μη αξιοποιήσημη"!

0


Ωραία λοιπόν. Οι 3 φραπεδιάρηδες πολιτικοί αρχηγοί, οτιτανοτεράστιος Σαμαράς, ο τιτανοτεράστιος Βενιζέλος και ο τιτανοτεράστιος Κουβέλης αποφάσισαν να πάνε σε Προανακριτική Επιτροπή τον πλαστογράφο(;) Παπακωνσταντίνου. Πιθανόν να θέλουν να τον κλείσουν και στις φυλακές Κορυδαλλού για να γνωρίσει από κοντά τις πισίνες και τις σουίτες του Αραβαντινού, τις οποίες χαρακτηρίζει μια αισθητική Καλατράβα ως προς το μεγαλείο τους.

Μόνο που θα πρέπει να μας πουν οι 3 τιτανοτεράστιοι γιατί χαρακτήριζαν ως τώρα «μη αξιοποιήσιμη» την συγκεκριμένη λίστα, παρότι όπως αποκαλύφθηκε και η πρώτη λίστα ήλθε δια μέσω της νόμιμης οδού. Την παρέλαβε ο Έλληνας πρέσβης Κλης.

Καθότι αν η λίστα που παραποίησε ο Παπακωνσταντίνου ήταν "μη αξιοποιήσημη" πως θα τον καθήσουν στο σκαμνί;

Πάμε παρακάτω. Την δεύτερη λίστα που παρέλαβαν με κάθε επισημότητα πως σκέφτονται να την αξιοποιήσουν; 

Θέλουμε να πούμε έχει καμία ιδέα ο Σαμαράς για το πως θα πάρει πίσω το 45% του ποσού από μεγαλοεκδότες, συζύγους βουλευτών του κόμματός του, στενούς του φίλους και πάει λέγοντας, σε περίπτωση που αυτοί αποδειχθεί ότι δεν είχαν δηλώσει τα φραγκουά;

Προφανώς οι 3 φραπεδιαραίοι με την Προανακριτική εκτός από τον λάκο του Παπακωνσταντίνου σκάβουν και τον δικό τους. Τους ευχαριστούμε!

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 31, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτικοί-καραγκιόζηδες στήνουν Προανακριτική για μια λίστα που χαρακτήρισαν "μη αξιοποιήσημη"!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator