Ο Δημήτρης Στρατούλης, o Μπρους Γουίλις και η Βάνα Μπάρμπα

0


Ο Δ. Στρατούλης κατήγγειλε οτι υπέστη δολοφονική επίθεση μετά ξυλοδαρμού από οπαδούς του μόνου κόμματος που ασπάζεται τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί “χρήσιμης βίας”, του αδελφού κόμματος της Χρυσής Αυγής.
Ο Δ. Στρατούλης πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες.
Και μάλιστα σε δυο κατηγορίες.
Είναι ο πρώτος άνθρωπος στην Γη, στον οποίο πριν επιτεθούν αιφνιδιαστικά οι τραμπούκοι, του συστήθηκαν και του ανέλυσαν το καταχθόνιο σχέδιό τους: “Γειά σας, είμαστε από τη Χρυσή Αυγή και τώρα θα σας δείρουμε”.
Επίσης είναι ο μόνος άνθρωπος παγκοσμίως που υπέστη “δολοφονική” επίθεση μετά ξυλοδαρμού και μετά από 30 λεπτά ήταν σε live μετάδοση στα δελτία ειδήσεων και έδινε συνεντεύξεις.
Ούτε ο Μπρους Γουίλις στην ταινία “Άφθαρτος” (The Unbreakable) τέτοιες αντοχές όπως ο Στρατούλης.
Και παρά το μπαράζ των απ’ ευθείας μεταδόσεων, ουδείς δημοσιογράφος εξέφρασε την απορία που καίει το Πανελλήνιο:
- Ποιός έχει περισσότερους μώλωπες; Ο Στρατούλης μετά από τη “δολοφονική επίθεση” ή η Βάνα Μπάρμπα μετά την πτώση στο Dancing with the stars;

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δημήτρης Στρατούλης, o Μπρους Γουίλις και η Βάνα Μπάρμπα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator