Ο Bruce Springsteen τον Μάιο του 2013 στην Αθήνα;

0



Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πολλές φήμες για πιθανή συναυλία του Bruce Springsteen στις 18 Μαϊου του 2013 στο ΟΑΚΑ. Αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από μας προς τον παρόν γιατί ο Bruce και η E Street Band βρίσκονται σε περιοδεία στις ΗΠΑ και δεν θέλουμε να τους ενοχλήσουμε μέχρι να γυρίσουν σπίτι.

Το Hit Channel είναι το μόνο Ελληνικό μέσο που έχει μιλήσει με τον κιθαρίστα του “Αφεντικού” και μέλος της E Street Band από το 1985, Nils Lofgren, τον Οκτώβρη του 2011. Τότε μας είπε, ανάμεσα στα άλλα, σε σχέση με την Ελλάδα:

Παίξατε στην Αθήνα το 1988 με τον Bruce στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη Διεθνή Αμνηστία μαζί με τον Sting και τον Peter Gabriel. Έχετε καθόλου αναμνήσεις από εκείνη τη συναυλία;

Ναι, όλες οι συναυλίες ήταν σπουδαίες, αλλά το ελληνικό κοινό ήταν παθιασμένο και ωραίο. Αυτή ήταν μια σπουδαία μέρα και νύχτα. Μου άρεσε να περπατάω στην Αθήνα, είναι φυσικά μια πολύ ιστορική πόλη. Ήταν πολύ όμορφο να είμαι εκεί για να παίξω. Επίσης, κανείς δεν γνωρίζει ότι -δεδομένου ότι δεν μπορούσε να με ακούσει- όταν ο Peter Gabriel έπαιζε το “In Your Eyes” το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών, συνήθιζα να κολλάω στο πιάνο του Roy Bittan (σ.σ: πληκτράς στην E Street Band), έβαζα τα ακουστικά και έπαιζα μόνος στο πίσω μέρος της σκηνής. Φυσικά κανείς δεν με ακούγε, αλλά έτσι κατάφερα να παίξω μαζί με τον Peter ένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ.

Δεν έχω άλλες ερωτήσεις. Είναι σημαντικό για μένα να μιλάω με ένα ζωντανό θρύλο! Ελπίζω να σας δούμε να παίζετε στην Ελλάδα σύντομα ως solo καλλιτέχνης ή με τον Bruce.

Ελπίζω να σε συναντήσω πολύ σύντομα κι από κοντά, αν έρθουμε να παίξουμε στην Ελλάδα το επόμενο έτος.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 10, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Bruce Springsteen τον Μάιο του 2013 στην Αθήνα;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator