Καπερνάρος: "Οι πολίτες μπορούν να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας" (ηχητικό)

0Οι πολίτες μπορούν να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, κάνοντας μία υπεύθυνη δήλωση, όπου θα αναφέρουν ότι δεν μπορούν να πληρώσουν για «λόγους ανωτέρας βίας» και ότι δεν έχουν κινήσει το αυτοκίνητό τους, δήλωσε στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Μαίρης Πολλάλη, στον Real fm, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.

Ο κ.Kαπερνάρος ανέφερε ότι κάθε πολίτης, μπορεί να μην πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, «κάνοντας μία υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρει ότι για λόγους ανωτέρας βίας, δεν μπορεί να πληρώσει τα τέλη και ότι δεν έχει κινήσει το αυτοκίνητό του, επειδή δεν είχε χρήματα».

Ακούστε το ηχητικό: 
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 31, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καπερνάρος: "Οι πολίτες μπορούν να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας" (ηχητικό)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator