Τελικά μαλάκες ήταν μόνο οι Κορίνθιοι;

0


Ο Σαμαράς κράτησε ανοικτό το στρατόπεδο της Καλαμάτας που είχε κλείσει..
Ο Λυκουρέντζος σήμερα ανακοίνωσε ότι όχι μόνο δεν θα κλείσει το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη αλλά θα μείνει και η αεροπορία και το στρατιωτικό νοσοκομείο..
Στην Σπάρτη δεν θα κλείσει τελικά το στρατόπεδο..
Οπως και στην Αργολίδα πήραν οι Αργείτες διαβεβαιώσεις ότι δεν θα κλείσει το στρατόπεδο του Μηχανικού…
Ρε…τι έγινε εδώ;
Μόνοι οι Κορίνθιοι ήταν οι μαλάκες της παρέας που όχι μόνο έκλεισε το 6ο Σύνταγμα Πεζικού αλλά τους έφεραν και ένα Κέντρο κράτησης Αλλοδαπών…για να θυμούνται…!
Ο Δένδιας δούλεψε κανονικά τους Κορινθιους με το πρόσχημα ότι θα επιμεριστούν τα κέντρα κράτησης και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο…
Εξυπνάδες ενός ελλειματικού πολιτικού προσωπικού…!
Τα ρουσφέτια του Πρωθυπουργού και των υπουργών κάνουν τώρα τους Κορίνθιους να αισθάνονται το επαναλαμβάνουμε μαλάκες..
Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν οι βουλευτές της ΝΔ Κορινθίας; Μήπως;
Αφου τίποτα δεν αλλάζει στο παρασιτικό κράτος και όλα κινούνται παραγοντίστικα όπως πριν δεν πρέπει να κάνουν και αυτοί το δικό τους;
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 07, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τελικά μαλάκες ήταν μόνο οι Κορίνθιοι; "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator