Τοτσεφορναρόληδες και Σαμπρακοχελάκηδες

0


Τελικά ο Αλαφούζος έχει φτιάξει μια πολύ μεγάλη ομάδα.
Και φυσικά δεν εννοώ τον Παναθηναϊκό ο οποίος χθες έφαγε τη γνωστή 3-πλή ταρίφα, αλλά για την άλλη:
Τον Παπαγαλιακό.
Αν υπήρχε Τσάμπιονς Λιγκ Παπαγαλίας η ομάδα του Αλαφούζου θα ήταν ανίκητη.
Μια Μπαρτσελόνα βγαλμένη, κυριολεκτικά, από τα παραμύθια.
Τί κι αν ο Αλαφουζιακός όπου πήγε φέτος δεν γύρισε με κάτω από 3 μπαλάκια.Τί κι αν έμεινε έξω από τα παγκόσμια μεγαθήρια Μάριμπορ, Τότεναμ και Λάτσιο. Τί κι αν τέλειωσε με συντελεστή γκολ 4-11.
Όλα αυτά είναι πολύ μικρά μπροστά στη μπάλα που παίζουν τα πουλέν του Αλαφούζου.
Τί να φτουρήσουν οι Τοτσεφορναρόληδες μπροστά στους Σαμπρακοχελάκηδες;
Τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου θυμίζουν το ανέκδοτο με το υπερσύγχρονο 50όροφο μπουρδέλο. Αυτό που είχε φοβερή οργάνωση, μάνατζμεντ και εγκαταστάσεις, αλλά είχε ένα μικρό προβληματάκι: Δεν είχε βρει ακόμα πουτάνες.
Μικροπράγματα.
Διότι μπορεί ο ΠΑΟ να άρπαξε ακόμα μια 3άρα, πλην όμως “η Τότεναμ είδε το χάρο με τα μάτια της από τον ρωμαλέο Παναθηναϊκό” που λέει και ο Χελάκης.



Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 07, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τοτσεφορναρόληδες και Σαμπρακοχελάκηδες "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator