ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ

0


Αγαπητοί συνεπιβάτες-σες,

Σε συνέχεια της συλλογής στοιχείων και της συνάντησης με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που έγινε στις 14.12.2012, με στόχο τη μείωση της τιμής της μηνιαίας κάρτας, σας γνωρίζουμε ότι μπορούμε ν' επιτύχουμε έκπτωση 20% -30%, ανάλογα με την συμμετοχή μας και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς.

Για την επίτευξη των ανωτέρω ποσοστών απαιτείται από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η διαβίβαση των παρακάτω στοιχείων : Ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας, περιγραφή διαδρομής (πχ Κόρινθος -Σταθμός Λαρίσης) και ημερομηνία έναρξης ισχύος της κάρτας.

Παρακαλούμε όπως το αργότερο μέχρι Τετάρτη 19.12.2012 μας χορηγήστε τον αρ. ταυτότητας και έναρξη ισχύος της κάρτας σας με τους ακόλουθους τρόπους:
Συμπληρώνοντας σχετικό link στον Proastiakos.net και πιο συγκεκριμένα http://bit.ly/UzQWwo και
Τηλεφωνώντας στην ΕΛΜΕ Κορινθίας, τηλ. 2741026860. ωρες 19.00-20.30

Ως προς τα υπόλοιπα αιτήματα μας είναι ευνόητο ότι οι ενέργειες και προσπάθειες μας όχι μόνο θα συνεχισθούν αλλά θα ενταθούν τον Γενάρη και σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator