ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ - Η Π.Ε.ΡΙ.Ο.Δ.Ο.Σ., το Π.Ε.Ο.Σ., η Π.Ο.Ρ.ΔΗ. και το ΜΟ.Υ.ΝΙ !!!

0


Νέα πολιτική κίνηση ετοιμάζει η Άννα Διαμαντοπούλου με το όνομα Π.Ε.ΡΙ.Ο.Δ.Ο.Σ. (Πανελλήνια Ένωση Ριζοσπαστικού Ορθολογιστικού Δημοκρατικού Οργανωμένου Σοσιαλισμού) και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με το όνομα Π.Ε.Ο.Σ. (Πανεθνικός Επαναστατικός Ολοκληρωτικός Σοσιαλισμός), ενώ ο Λαλιώτης φέρεται να ανταπαντά με το Π.Ο.Ρ.ΔΗ. (Πανσοσιαλιστική Ομοσπονδία Ριζοσπαστών Δημοκρατών) και ο Ραγκούσης με το δημοφιλές ΜΟ.Υ.ΝΙ (Μόνο Υπέροχοι Νικητές).Τρέξτε να οργανωθείτε στο κόμμα που σας εκφράζει!

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 14, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ - Η Π.Ε.ΡΙ.Ο.Δ.Ο.Σ., το Π.Ε.Ο.Σ., η Π.Ο.Ρ.ΔΗ. και το ΜΟ.Υ.ΝΙ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator