Εκδήλωση Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων

0Η «Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων» διοργανώνει τιμητική εκδήλωση για τον κ. Σπύρο Μιχόπουλο, επίτιμο Επόπτη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, επίλεκτο μέλος της πνευματικής Κορινθιακής οικογένειας, με σημαντική δημιουργική παρουσία στα Κορινθιακά Γράμματα και επί δεκαετία και πλέον εκδότη του περιοδικού ΑΙΠΥΤΟΣ. 

Για την προσωπικότητα και το έργο του κ. Μιχόπουλου θα μιλήσουν τα μέλη του Δ.Σ. της «Ε.Κ.Σ.» κ.κ. Σωτήρης Κοκκωνάκης και Ελένη Κυριακοπούλου. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα της «Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, Ακαδημίας και Γενναδίου 8, στη Αθήνα.Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκδήλωση Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator