"Συνιστώσα της ΝΔ", έγινε το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δηλώσεις βουλευτή του - Τα πήρε στο κρανίο ο Βενιζέλος !!!

0


Ενόχληση έχουν προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ οι δηλώσεις του βουλευτή Δράμας Χρήστου Αηδόνη στην εφημερίδα "Real News".

Ο κ. Αηδόνης κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι μετέτρεψε το κόμμα σε συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας και το παρέδωσε στον Αντώνη Σαμαρά.

Το ΠΑΣΟΚ, επισήμως αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο βουλευτής, ωστόσο υπάρχει δυσαρέσκεια και για τη συνέντευξη, αλλά και για τη συμπεριφορά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αηδόνης, την περασμένη Δευτέρα έδωσε το "παρών" σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου, σημειώνοντας μάλιστα ότι η Ελλάδα χρειάζεται ρήξεις, παραπέμποντας δηλαδή στο όνομα (ΡΙΚΣΣΥ), της κίνησης που ίδρυσε ο πρώην υπουργός.

Προς το παρόν, το ΠΑΣΟΚ τηρεί στάση αναμονής, ενώ ο κ. Βενιζέλος δεν θέλει να προβεί σε κάποια βιαστική κίνηση. Μάλιστα, τοποθέτησε τον κ. Αηδόνη στην Ομάδα Εργασίας που θα επεξεργαστεί το κείμενο των πολιτικών θέσεων, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 23, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Συνιστώσα της ΝΔ", έγινε το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δηλώσεις βουλευτή του - Τα πήρε στο κρανίο ο Βενιζέλος !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator