Αλέφαντος: "Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 8-0 στην πείνα και τη δυστυχία" !!!

0



Νίκος Αλέφαντος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Αναλύει την οικονομική κατάσταση και τα χώνει απ΄ όλες στις μπάντες σε Σαμαρά, Βενιζέλο, Τσίπρα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. 
Απολαύστε υπεύθυνα:
"Μέρες γιορτής λέει. Τι μέρες γιορτής, εγώ βλέπω κόσμο που πεινάει. Εγώ, σαν Αλέφαντος, βλέπω μια φοβερή σύγχυση στον κόσμο. ‘Εχουν ματώσει δραματικά. Υπάρχουν τόσοι οικονομολόγοι, ουδείς μας λέει την αλήθεια για το πού πάμε και για το τι πρέπει να γίνει. Πες μας, ρε Τσίπρα, τι να κάνουμε! Πας στη Βραζιλία, τι πας να κάνεις εκεί; Οι Βραζιλιάνοι πεινάνε, έχουν γεμίσει τις χώρες της Ευρώπης με παίκτες. Βλέπεις Ευρωπαίους παίκτες να πηγαίνουν στη Βραζιλία; Οι Βραζιλιάνοι έρχονται στην Ευρώπη για τα λεφτά. Τι πήγες να κάνεις στη Βραζιλία, να... κλείσεις φιλικό;"
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 24, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέφαντος: "Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 8-0 στην πείνα και τη δυστυχία" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator