Καρδιολόγος στο Κιάτο - 70 ευρώ χωρίς απόδειξη για μια επίσκεψη είκοσι λεπτών !!!

0


Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να καταγγείλω μέσω της σελίδας σας  ότι την [ΔΙΕΓΡΑΦΗ] του μήνα [ΔΙΕΓΡΑΦΗ] επισκέφτηκα τον Καρδιολόγο κο [ΔΙΕΓΡΑΦΗ] στο Κιάτο μαζί με [ΔΙΕΓΡΑΦΗ] για έναν τυπικό καρδιολογικό έλεγχο. Ο παραπάνω γιατρός μας ζήτησε 70 ευρώ για 20 περίπου λεπτά και χωρίς να μας δώσει απόδειξη. Παρακαλώ πολύ να το προβάλλετε και να το στείλετε και σε άλλους διότι πρόκειται για επανειλημμένη ενέργεια του κου [ΔΙΕΓΡΑΦΗ]. Σας ευχαριστώ.

Την παραπάνω καταγγελία μας έστειλε συμπολίτης μας του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά σε μας. Διαγράψαμε για ευνόητους λόγους τα στοιχεία του γιατρού και τις λεπτομέρειες της καταγγελίας.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καρδιολόγος στο Κιάτο - 70 ευρώ χωρίς απόδειξη για μια επίσκεψη είκοσι λεπτών !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator