Ξύλο και γιουχαΐσματα κατά Φούχτελ στη Θεσσαλονίκη (video)

0Διαδηλωτές γρονθοκοπούν μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας, που έφτασαν πριν λίγο στη ΔΕθ για να συμμετάσχουν σε ημερίδα, όπου αναμένεται και ο Χανς Φούχτελ.

Στη ΔΕΘ βρίσκονται αυτή την ώρα εργαζόμενοι στους δήμους και υποδέχονται με γιουχαΐσματα τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας, Χ.Γ. Φούχτελ που θα συμμετέχει στην Ελληνογερμανική Συνέλευση Δημάρχων.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξύλο και γιουχαΐσματα κατά Φούχτελ στη Θεσσαλονίκη (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator