ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (video)

0



Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Τα «μέτρα» που παίρνονται σε τακτά διαστήματα από τον Μάιο του 2010 και μετά, μάλλον όχι τυχαία, έχουν ως συνέπεια τον αργό θάνατο της κοινωνίας και της οικονομίας.

Η εναλλακτική πρόταση υπάρχει και μπορεί να είναι η ακόλουθη:

α). πρόταση νόμου, η οποία έχει κατατεθεί από το Κ.Κ.Ε., υποστηρίζεται επίσης από τον Συ.Ριζ.Α. και αφορά την κατάργηση των μνημονίων. H πρόταση νόμου κατατέθηκε στις 12 Ιουλίου του 2012 στη βουλή αλλά δεν έχει ακόμη τεθεί σε ψηφοφορία!

β). Με την διαδικασία του κατεπείγοντος να γίνει κάθαρση του συστήματος διαπλοκής, η οποία θα συμβάλλει άμεσα στη συγκέντρωση από το δημόσιο μαύρου χρήματος αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ και ταυτόχρονα θα σταματήσει τη διάδοση της διαπλοκής.

γ). Τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, πάλι με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κυρίως λόγω των μιζών των οπλικών συστημάτων και των μιζών των ολυμπιακών αγώνων 2004 μεγάλο μέρος αυτού του χρέους να είναι παράνομο. Επομένως η διαγραφή μέρους του χρέους, το οποίο είναι παράνομο είναι προϋπόθεση ώστε το χρέος να αποπληρωθεί.

δ). Τον συμψηφισμό του γερμανικού χρέους προς την Ελλάδα με μέρος του ελληνικού χρέους.

ε). Χρησιμοποίηση προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος της δημόσιας ακίνητης περιουσίας (βλ. ολυμπιακές εγκαταστάσεις).

στ). Ανθρώπινη ανάπτυξη σε έργα μικρής κλίμακας φιλικά στο περιβάλλον (γεωργία) και στον πολιτισμό (τουρισμός), τα οποία αποτελούν τις δύο ισχυρότατες οικονομικές βάσεις της Ελλάδας.

και

ζ). Επένδυση στην παιδεία με στόχο μεταξύ άλλων την αλλαγή της νοοτροπίας του παρτάκια, την απόκτηση δηλαδή κοινωνικής συνείδησης και αυτό να γίνει κατεπειγόντως στο προσωπικό που συνθέτει το μηχανισμό διαχείρισης του δημόσιου βίου. Χρειάζεται η καλλιέργεια της αξιοκρατίας να γίνεται από την νηπιακή ηλικία.

Το Σύνταγμα άρθρο 1, παρ. 2 δηλώνει ρητά πως η κυβέρνηση υπακούει στη λαική κυριαρχία, η οποία βασίστηκε στις προγραμματικές δηλώσεις του νυν πρωθυπουργού και στην προγραμματική συμφωνία των κομμάτων της συγκυβέρνησης (Ιούνιος 2012).

Με εκτίμηση,
δημοσιογράφος - σκηνοθέτης
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 12, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator