Πέταξαν καφέδες στον υφυπουργό Παιδείας στο Πολυτεχνείο (video)

0Επίθεση με καφέδες και μπουκάλια δέχτηκε ο υφυπουργός Παιδείας, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου στο Πολυτεχνείο όπου κατέθεσε στεφάνι για τον εορτασμό της 39ης επετείου από την εξέγερση.
Διαδηλωτές "εγκλώβισαν" τον υφυπουργό Παιδείας, Θ. Παπαθεοδώρου, σε γραφείο της Διοίκησης, και τελικά φυγαδεύτηκε από άνδρες της προσωπικής του φρουράς.
Ο υφυπουργός Παιδείας δέχτηκε επίθεση με μπουκάλια και καφέδες κατά την αποχώρησή του από τον χώρο του Πολυτεχνείου.Δημοσίευση: Νοεμβρίου 16, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πέταξαν καφέδες στον υφυπουργό Παιδείας στο Πολυτεχνείο (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator