Non stop κράξιμο στον Γιωργάκη

0


Ορυμαγδό ηλεκτρονικών σχολίων, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αρνητικών, έχει πυροδοτήσει η δημοσίευση υπό μορφή βίντεο της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου στο Βερολίνο από την HuffingtonPost.com, συνοδευόμενη από πρωτοσέλιδο άρθρο με τίτλο «Η πολιτική του φόβου», όπου γίνεται αναφορά στο κάλεσμα του πρώην πρωθυπουργού προς και άλλες χώρες της Ε.Ε. να διεξάγουν δημοψηφίσματα, αφήνοντας τους πολίτες να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Ο τόνος των σχολίων κυμαίνεται από απλά καταγγελτικός μέχρι βαθιά σαρκαστικός με κύριο επιχείρημα το πώς ένας πρωθυπουργός επί των ημερών του οποίου η χώρα του οδηγήθηκε στην καταστροφή δικαιούται να υποστηρίζει ότι η ελληνική κρίση είναι πρωτίστως πολιτική (και όχι οικονομική), από τη στιγμή που ως πολιτικός δεν έκανε τίποτα για να τη λύσει, ευθυνόμενος αυτός και το κόμμα του για την κατάληξη της χώρας. «Ο ελληνικός λαός υποφέρει και θα συνεχίσει να υποφέρει τα επόμενα χρόνια εξαιτίας αυτών των λανθασμένων πολιτικών που εσείς ακολουθήσατε και τις οποίες συνεχίζουν οι φίλοι και συνάδελφοί σας στην υφιστάμενη κυβέρνηση...», σχολιάζει ένας αναγνώστης με το όνομα Ilias Sourdis και προσθέτει: «Θέλετε να πείτε πως τα μέτρα λιτότητας, η αύξηση των ποσοστών ανεργίας, οι μειώσεις μισθών και οι αυτοκτονίες είναι μονάχα αποτέλεσμα πολιτικής κρίσης; Φυσικά και όχι. Ακόμη και αν δεχθούμε το επιχείρημά σας ως μέλους πολιτικής δυναστείας, γιατί δεν μπορέσατε να παράσχετε μία λύση σε αυτή την πολιτική κρίση;».

Άλλος αναγνώστης με το ψευδώνυμο General Public σχολιάζει: «Κάνατε υπέροχη δουλειά καταστρέφοντας τη χώρα σας όταν είσασταν πρωθυπουργός. Και τι περιμένετε τώρα από τους ανθρώπους άλλων χωρών; Να σας ακούσουν; ...θέλετε να φορτώσετε τα προβλήματα που εσείς δεν μπορέσατε να λύσετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση με κίνδυνο να καταστραφούν και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης».

Άλλοι πάλι σημειώνουν σαρκαστικά και εν συντομία:
«Μίλησες σαν πραγματικός Έλληνας φορολογούμενος» [Finnish reader], «Απίστευτο! Μας κάνει διάλεξη για την Ευρώπη κάποιος που ευθύνεται για την κατάντια της Ελλάδας... Ντροπή σου, Γιώργο Παπανδρέου» [SFK14]. Τέλος, κάποιοι, όπως ο Drobezisi, αναφέρουν σε άψογα Greeklish:
«Kourageio, manna mou, kourageio».

iefimerida.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 30, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Non stop κράξιμο στον Γιωργάκη "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator