Τελικά ζούσαμε στο matrix! Θάνος Μικρούτσικος: “Δεν ήμουν ποτέ ΠΑΣΟΚ”

0


Μικρούτσικος όνομα και πράγμα
Χθες ήταν το ρετάλι της πολιτικής Μίμης Ανδρουλάκης που δήλωσε και πάλι μάχιμος και έτοιμος για …γονιμοποίηση με το αριστερό μετερίζι.

Σήμερα ένας άλλος Αρχι-Πασόκος, ο Θάνος Μικρούτσικος είπε: “Δεν ήμουν ποτέ Πασόκ. Ο Σύριζα είναι η μόνη ελπίδα για την Ελλάδα”.

Και εδώ που τα λέμε, γιατί να μην το πεί;

Λες και θα γυρίσει κανένας να του πει κανένας “Τί λές ρε παπάρα; Ποιός σε έκανε Υπουργό, το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών; Ποιός έγλυφε τον Σημίτη, ο Τερλέγκας”;

Εδώ ο κόσμος πίστεψε οτι “λεφτά υπάρχουν”, δεν θα πιστέψει οτι ο Θάνος Μικρούτσικος δεν υπήρξε ποτέ Πασόκος;

Ο κόσμος πίστεψε οτι θα του λύσει τα προβλήματα ο Άδωνις, η Τζάκρη ο Ψαριανός και ο Στρατούλης, δεν θα πιστέψει οτι ο Θάνος δεν είχε καμμια σχέση με το ΠΑΣΟΚ;

Μπορεί αύριο μεθαύριο να βγεί ο Τσουκάτος και να πει το ίδιο.“Δεν ήμουν ποτέ ΠΑΣΟΚ”.

Ή ο Άκης να κάνει δήλωση από τον Κορυδαλλό που να λέει οτι δεν ήταν ποτέ ΠΑΣΟΚ παρά ένας αγνός και τίμιος αριστερός που έπεσε θύμα παραπλάνησης ως άγουρη παρθένα.

Όλα μπορεί να τα ακούσουμε.

Λες και ζητάει ποτέ κανείς λογαριασμό από τους Μικρούτσικους;

Και γιατί δηλαδή να μην το πει ο Θάνος; Ο πρώτος ή ο τελευταίος Πασόκος οσφυοκάμπτης είναι που τρέχει να γλύψει το ΜεταΠασόκ, τον Σύριζα για την επιβίωση;

Το μεροκάματο πάνω απ΄ όλα.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τελικά ζούσαμε στο matrix! Θάνος Μικρούτσικος: “Δεν ήμουν ποτέ ΠΑΣΟΚ” "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator