Κομμουνιστής ή φασίστας;

0


Διαβάζοντας το χθεσινό επιθετικό σχόλιο Πάγκαλου στο Tweeter συμπεραίνω ότι οι Χρυσαβγίτες είναι γιαλατζί φασίστες.

Πολίτης που τόλμησε να στηλιτεύσει την κακή (ή κατευθυνόμενη) λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης, με αφορμή την σύνταξη του πρώην αντιπροέδρου σε αντιπαραβολή με αυτή των άλλων Ελλήνων πολιτών, χαρακτηρίστηκε απ' αυτόν ως φασίστας ή κομμουνιστής! Όποιος δηλαδή καυτηριάζει τα κακώς κείμενα της κρατικής μηχανής είναι για τον Πάγκαλο ντεφάκτο αντιδημοκράτης!

Η συνήθης τακτική Πάγκαλου ξεδιπλώθηκε ακόμα μια φορά. Η φασιστική νοοτροπία που τον διακρίνει κάνει τους Χρυσαβγίτες, μπροστά του να μοιάζουν σχολιαρόπαιδα. Προσδίδει χαρακτηρισμό στο συνομιλητή προκειμένου να τον απαξιώσει και να αδυνατίσει τυχόν επιχειρήματα του. Συγχρόνως απομακρύνει την συζήτηση από το ζητούμενο καθώς αδυνατεί να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα. Τι πιο φασιστικό απ' αυτό;

Τελευταία διακρίνω μια κοπιώδη προσπάθεια κάποιων μέσων μαζικού ελέγχου, να επαναφέρουν στην επικαιρότητα τον Πάγκαλο. Θα σας απογοητεύσω Κύριοι αλλά η προσπάθεια σας είναι μάταιη. Όσο και να προσπαθήσετε οι σκελετοί θα παραμείνουν στα ντουλάπια, εκεί που σύντομα θα τοποθετηθούν κι' άλλοι γνωρίζοντας την απαξίωση που τους πρέπει. 


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 17, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κομμουνιστής ή φασίστας;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator