ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ

0


Δεν φτάνει που τόσα χρόνια τρώνε από όλες τις πλευρές, τώρα ζητάνε και τα ρέστα. Ο λόγος για τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Αδαμόπουλο, οποίος, επειδή η κυβέρνηση αποφάσισε να καταργήσει την υποχρεωτική παράσταση δικηγόρου στις αγοραπωλησίες ακινήτων και να ξαλαφρώσει κάπως από τα περιττά βάρη την χειμαζόμενη κτηματαγορά , άρχισε να εξαπολύει συκοφαντικούς ισχυρισμούς και λάσπη στον ανεμιστήρα.

Έτσι, με προφανή στόχο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της συντεχνίας του εις βάρος όλων των υπολοίπων και αφού δεν πέρασαν οι απειλές του, ο Πρόεδρος του ΔΣΑ, κατηγόρησε με τερατώδη ψέματα και στη συνέχεια κάλεσε σε απολογία ορισμένους συναδέλφους του μόνο και μόνο επειδή τυγχάνει να έχουν συγγενική σχέση με συγκεκριμένα στελέχη της κυβέρνησης που δεν ενέδωσαν στις πιέσεις του.

Στην αγορά, ωστόσο, οι πάντες γνωρίζουν ότι οι ισχυρισμοί του κ. Προέδρου είναι εντελώς αστήρικτοι και λένε με νόημα ότι αν ήθελε πραγματικά να κάνει κάτι για το δικηγορικό επάγγελμα, καλύτερα θα ήταν να ξεκαθάριζε το μητρώο του ΔΣΑ από δικηγόρους που βαρύνονται με κατηγορίες πλαστογραφίας ή φέρουν ποινικές καταδίκες και τριγυρνούν αμέριμνοι στα δικαστήρια.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 12, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator