Άκυρη είναι η σημερινή συνεδρίαση ότι και να κάνει η κυβέρνηση!

0


Αποσύρθηκαν και πάλι οι στενογράφοι μετά τις ύβρεις Γ.Στουρνάρα εναντίον τους

Άκυρη είναι η σημερινή συνεδρίαση ότι και να κάνει η κυβέρνηση! Οι υπάλληλοι της Βουλής και ειδικότερα οι στενογράφοι, μετά τις ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον τους ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας, αρνήθηκαν να συνεχίσουν την καταγραφή της συνεδρίασης και αποχώρησαν για δεύτερη φορά, παρά το γεγονός ότι η αντισυνταγματική τροπολογία που καταργούσε την αυτοτέλειά τους αποσύρθηκε.

Βάσει του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής η συνεδρίαση είναι άκυρη. Αυτή την στιγμή στην θέση των στενογράφων της διεύθυνσης στενογραφίας βρίσκονται ... κασετόφωνα και φυσικά η συνεδρίαση είναι άκυρη, αφού κανείς δεν πρόκειται να υπογράψει πρακτικά που δεν έχει παρακολουθήσει.

Το αποτέλεσμα της ... παπαριάς του Γ.Στουρνάρα (έχει γίνει έξαλλος ο Α.Σαμαράς από την έμπνευσή του να καταθέσει σήμερα τέτοια τροπολογία) αυτομάτως ναρκοθετούν ολόκληρη την συνεδρίαση που θεωρείται ως μη γενόμενη. Ήδη τέθηκε θέμα αντισυνταγματικότητας, λόγω μη καταγραφής της συνεδρίασης, από την αντιπολίτευση.

Ακόμα και αν θελήσουν να θεωρήσουν ως νόμιμη την συνεδρίαση στην πρώτη προσφυγή θα καταρρεύσει ο νόμος.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων της Βουλής αναφέρονται τα εξής: «Ο εκβιασμός και τα επικοινωνιακά τερτίπια δεν θα περάσουν. Οι υπάλληλοι της Βουλής είναι ενταγμένοι στο ενιαίο μισθολόγιο από τον Οκτώβριο του 2011 και επιτίθενται στον υπουργό Οικονομικών πως κάνει σα να μην γνωρίζει τις μεγάλες μειώσεις μέχρι 50% στις αποδοχές τους που προέκυψαν με την ψήφιση και του νέου μειωμένου προϋπολογισμού της Βουλής. Δεν δεχόμαστε η εκτελεστική εξουσία να υποκαταστήσει και να καταργήσει τη νομοθετική, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Ζητούμε την οριστική απόσυρση της τροπολογίας Στουρνάρα που καταλύει το αυτοδιοίκητο της Βουλής και πλήττει την δημοκρατία».

defencenet.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άκυρη είναι η σημερινή συνεδρίαση ότι και να κάνει η κυβέρνηση! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator