ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

0


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναρωτήθηκε από το βήμα της Βουλής για το που βρήκε ο Κώστας Βαξεβάνης και δημοσίευσε τη λίστα Λαγκάρντ, υπονοώντας ότι του την έδωσε κάποια από τα πρόσωπα που κατέθεσαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ιδού η απάντηση του δημοσιογράφου:


Αξίζει να σημειωθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος πιστοποίησε ουσιαστικά ότι η λίστα Λαγκάρντ είναι αυτή που δημοσίευσε το Hot Doc, αν και παράλληλα υποστηρίζει ότι δεν την έχει δει ποτέ!
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator