Τσατσόπουλος - Αποτελεσματική θεραπεία αιμορροΐδων, απαλλαγή από το χρόνιο βασανιστικό πρόβλημα

0


Με μία προκλητική δήλωση ο βουλευτής (!!!) του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας (!!!) Πέτρος Τατσόπουλος απαντά στα σχόλια που κάνει εναντίον του η Χρυσή Αυγή και δηλώνει ευθαρσώς:

"Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή".

Το ρεντίκολο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κάνει θραύση και στη θεραπεία αιμορροίδων καθώς ανάλογες έρευνες έχουν αποδείξει ότι το πρωκτικό σεξ δρα εναντίον της εμφάνισης του δυσάρεστου φαινομένου.

Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε απαντώντας στα δεκάδες σχόλια που δέχθηκε:

"Σιγά τη μεγαλόπολη" ενώ σε άλλο του σχόλιο αναφέρει "βαράτε, βαράτε υποκριτές του κώλου".

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσατσόπουλος - Αποτελεσματική θεραπεία αιμορροΐδων, απαλλαγή από το χρόνιο βασανιστικό πρόβλημα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator