ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ Η ΙΚΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΩΣ ΚΑΙ 50% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

0


Το πάρτι των πολυεθνικών συνεχίζεται στη χώρα μας ακόμη και σε περίοδο κρίσης.
Κάναμε μια πρόσφατη έρευνα στο διαδίκτυο και συγκρίναμε τις τιμές του ΙΚΕΑ στην Ελλάδα έναντι της Γερμανίας. Αυτό που πραγματικά δεν περιμέναμε ήταν να δούμε διαφορά τιμών έως και 50%.
Να θυμίσουμε ότι η χώρα μας έχει μια πολύ μεγάλη διαφορά μισθών έναντι των Γερμανών.

Δείτε τα λίνκ των προϊόντων
Καναπές ΙΚΕΑ στην Ελλάδα – Πατήστε εδώ
Καναπές ΙΚΕΑ στη Γερμανία – Πατήστε εδώ
Προϊόντα από τα ΙΚΕΑ Ελλάδας – Πατήστε εδώ
Προϊόντα από τα ΙΚΕΑ Γερμανίας – Πατήστε εδώ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ Η ΙΚΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΩΣ ΚΑΙ 50% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator